SsangYong показва концептуален пикап

Общи 07 февруари 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4437 посещения | без коментари

След по-малко от месец SsangYong ще покаже в Женева стилен концептуален пикап, който се очаква в скоро време да замести актуалния модел Actyon Sports. Като запазва характеристиките на традиционен пикап, прототипът представя една по-съвременна визия за модерен Sports Utility Truck с елементи, заимствани от много харесвания всъдеход Korando. Успехът на наскоро дебютиралия компактен SUV с дизайн от Джуджаро, който се радва на висок рейтинг както в родината си, така и в Европа, дава основание на маркетинг специалистите да очакват радушен прием и на пикапа, който е насочен основно към градските хора с младежки дух и активен начин на живот.

Концептуалният SUT е от калибъра на настоящия Аctyon Sports: дължина 4985 мм, широчина 1910 мм , височина 1755 мм височина. Благодарение на междуосието от цели 3060 мм пикапът има в допълнение към двойната кабина голяма товарна платформа. Новият двулитров дизелов двигател, с който първоначално ще бъде пуснат SUT 1 concept, е с максимална мощност от 155 к.с. и максимален въртящ момент от 360 Нм, наличен в интервала между 1500 - 2800 об/мин. Благодарение на този еластичен двигател пикапът ще ускорява без проблем още в ниските обороти и ще показва забележителна динамика при движение в градски и извънградски условия. Агрегатът ще отговаря официално на актуалните екологични изисквания Euro 5, а неофициално от SsangYong потвърждават, че в техническо отношение покрива и бъдещите еконормативи Evro 6.
Новият модел на корейските “дракони” ще се предлага с механична или автоматична скоростна кутия, като и двете са 6-степенни, а задвижващите колела могат да са 2 или 4, в зависимост от избора на клиента.
Продажбите в Европа и на останалите пазари се очаква да стартират в началото на 2012 г.

 
 

Снимки


 

 
 

Коментари

 

Все още няма коментари. Бъдете първите, които ще изразят мнението си!

 
(задължително)
(препоръчително)
или
Влез през Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Вашата заявка се обработва, моля изчакайте Зарежда се, моля изчакайте